Dekor Door 98 Beltéri ajtók főkép

Szolgáltatások

A vevői megelégedettség a termékek minőségén túl a szakszerű árajánlatadás, felmérés és beépítés függvénye. Magánvásárlóink, kivitelező cégek, intézmények,kereskedőink igazolják számunkra, hogy a lelkiismeretes előkészítés és a hozzáértő kivitelezés nagy mértékben emeli a termékek színvonalát. Előkészítő kollegáink évek óta foglalkoznak nyilászáró értékesitéssel, igy szakszerű segitséget nyújthatnak Önnek az optimális megoldás megtervezésében és kivitelezésében.


Árajánlat  Árajánlatadás

Előzetes árajánlatadást bemutatótermünkben kérhet ingyenesen. Az ajálatadáshoz szükséges alapinformációkból (épület tipusa, ajtó tipusa mérete,szélesség, magasság ...stb) kollégáink egy napon belül árajánlatot készítenek. Ajánljuk kedves vásárlóinknak, látogassanak el bemutatótermünkbe, hogy személyesen is meg tudjuk Önökkel ismertetni az általunk gyártott és forgalmazott nyílászárókat és egyéb kiegészítőket.

Felmérés  Felmérés

A gondos és részletes felmérés nagy szerepet játszik az elvárt végeredményben, ezért igény esetén szakembereink végzik el ezt a munkát.

Szállítás  Szállítás

Amennyiben a temékek beépítésével cégünket bízzák meg, a beépítők szállítják helyszínre az árut és ők végzik az anyagmozgatást is. Természetesen a szállítási szolgáltatás rendelhető beépítés nélkül is külön díjazásért.

Beépítés  Beépítés

Sok éves tapasztalattal rendelkező szakemberek végzik a beépítéseket.